Nurain terima Anugerah Pelajaran Diraja Pingat Jaya Cemerlang, Hadiah Kecemerlangan Dual Ijazah - Halizan, Mohmood; Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 - Graduan Dual Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Automotif - (Program Kerjasama dengan Karlsruhe University of Applied Sciences, Jerman) dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA), Nurain Rozy menerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) dan Hadiah Kecemerlangan Dual Ijazah dalam Majlis Konvokesyen Ke-15 Universiti Malaysia Pahang (UMP).