Ashviny a p Murugan anak pemandu lori Penerima Anugerah Pelajaran Diraja Pingat Jaya Cemerlang - Nadira Hana, Abdul Hamid (2022)
KUANTAN, 17 Mac 2022 - Anak seorang pemandu lori menjadi kebanggaan apabila menerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) dalam Majlis Konvokesyen Ke-15 Universiti Malaysia Pahang (UMP).