Kekal pencapaian lima bintang, UMP fokus tingkat kualiti pendidikan tinggi - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengekalkan pencapaian lima bintang bagi penilaian QS Stars University Ratings 2022 yang dinilai oleh Sistem Penilaian Quacquarelli Symonds (QS) Stars Rating.