UMP terima kunjungan KP Pendidikan Tinggi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 24 Februari 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi, Profesor Dato' Dr. Husaini Omar dan delegasi dari Kementerian Pengajian Tinggi di UMP Kampus Gambang baru-baru ini.