UMP dan Aspen Technology bakal perluas kerjasama dalam bidang teknologi - Halizan, Mohmood (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 19 Januari 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Aspen Technology (AspenTech) bakal memperluaskan kerjasama universiti dan industri dalam bidang akademik, penyelidikan, jaringan industri serta komuniti