Penandaan jalan pantulan tepat elak nahas - Mohd Rosli, Hainin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2022)
WALAUPUN kemalangan berlaku disebabkan pelbagai faktor pendorong, penggunaan penandaan jalan yang bagus tidak seharusnya dipandang enteng.