Penerbit UMP lancar 6 buah buku terbitan terkininya - Ameerah Humaira', Mohamad Hilmi; Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2022)
PEKAN, 13 Januari 2022 – Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) memulakan tahun baharu kali ini dengan menganjurkan mini pelancaran enam buah buku terbitan terkininya di Majlis Aspirasi SUARA UMP Siri ke-6 yang disempurkan oleh Dekan Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automatif (FTKMA), Profesor Dr. Mahadzir Ishak bertempat di Executive Lounge, Perpustakaan UMP Pekan.