Menyingkap Dikri dari Istana - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (YouTube, 2021)
Panel: Prof Madya Dr Hamidin Hamid, Felo Penyelidik, Ilham Centre | Datuk Dr Wan Ahmad Fauzi, Institut Tamadun & Kajian Strategik, UMP. Tarikh : 17 Jun 2021 (KHAMIS), Siaran Langsung : 9.00 malam