Bahaya salah guna parkir Orang Kurang Upaya OKU - Munira, Abdul Razak; Tuan Sidek, Tuan Muda (2021)
Penyalahgunaan parkir Orang Kurang Upaya (OKU) bukan sahaja perbuatan yang tidak beretika dan menyalahi undang-undang malah ia boleh membawa risiko kehilangan nyawa terutamanya kepada warga OKU.