UMP bakal tuan rumah Kejohanan Golf Universiti Awam Edisi 2022 - Mohd Aznorizamin, Ismail (2021)
SHAH ALAM, 8 Disember 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal dipilih menjadi tuan rumah bagi Kejohanan Golf Antara Universiti Awam Malaysia Edisi Ke- 49 menjelang Sambutan Ulang Tahun UMP Ke-20 pada tahun hadapan.