Kekal momentum positif mendepani norma baharu pengajian - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 1 Disember 2021 - Pelaksanaan pengajian secara dalam hibrid (bersemuka dan dalam talian) sejak 15 Oktober lalu mengikut keperluan program berjalan lancar dan menjadi norma baharu baharu buat mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP).