Sugar baby IPT: Terdesak atau ambil peluang? - Fadzida, Ismail (Media Isma Sdn Bhd, 2021)
ISU ‘sugar baby’ dalam kalangan pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) mengundang perbahasan tentang faktor, kesan serta kaedah menanganinya.