Kepemimpinan berkualiti resipi kejayaan organisasi - Mazita, Mokhtar (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Kita sering mendengar perebutan kuasa untuk menjadi pemimpin dalam sesebuah organisasi, namun siapakah pemimpin itu sebenarnya dan bagaimanakah pemimpin yang menjadi dambaan sesebuah organisasi?