Penerbit UMP, KRU Entertaiment jalin kerjasama penerbitan buku audio dan e-dagang - Muhammad Azli, Shukri (2021)
PEKAN, 16 November 2021 - Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan KRU Entertainment baru-baru ini menjalinkan kolaborasi strategik yang melibatkan segmen penerbitan buku audio, pembangunan kandungan kreatif, studio pelbagai guna, latihan media sosial, pembangunan kompetensi digital dan kerjasama e-dagang.