Gubal undang-undang khas atasi masalah sihir, khurafat - Mahyuddin, Ismail (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Amalan perubatan tradisional meluas digunakan dalam komuniti kita, namun membimbangkan apabila ada kaedah digunakan menyalahi akidah, syariah, nilai dan adab.