Yayasan UMP terima sumbangan 15 ribu daripada Alha Alfa Rich Legacy - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 7 November 2021 – Yayasan UMP menerima sumbangan bernilai RM15,000 daripada Alha Alfa Rich Legacy (AARL) untuk kebajikan pelajar dan golongan yang memerlukan bantuan.