Bukan Bumiputera tidak minat sertai APM - Mohd Rafi, Mamat (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN: Penyertaan kaum bukan bumiputera dalam Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam (Kor Sispa) masih rendah iaitu kurang daripada lima peratus daripada 6,090 penuntut yang ditauliahkan.