Angkat suara anak muda sebagai aset negara - Azizul Helmi, Sofian (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
HARI Kemerdekaan dan Hari Malaysia tahun ini diraikan walaupun sederhana, namun semangat patriotisme itu sewajarnya dihiasi kegembiraan dan rasa syukur atas perjuangan nenek moyang kita terdahulu.