Kisah Mohd Akmal berjaya genggam PhD jadi inspirasi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 28 September 2021 – Bermula dengan hanya berkongsi gambar di dalam aplikasi grup Whatapps yang bertujuan untuk berkongsi kegembiraan kerana dapat menyelesaikan kajian tesisnya telah memberikan kejutan apabila kisahnya mula tular di media sosial beberapa hari ini.