Ujian pertama Ismail Sabri di Parlimen - Khairil Anwar, Mohd Amin (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
PERSIDANGAN semula Parlimen yang bakal berlangsung pada Isnin ini, pastinya menjadi tumpuan satu Malaysia setelah negara menyaksikan peralihan kepimpinan Perdana Menteri daripada Tan Sri Muhyiddin Yassin kepada Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.