Semangat kemerdekaan pupuk perpaduan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 20 Ogos 2021 - “Kita perlu bersyukur dengan anugerah kemerdekaan ini dan kita perlu berganding bahu bagi mengekalkan kemerdekaan.