Bicara Profesional bincang talian hayat untuk kontraktor - Halizan, Mohmood (2021)
KUANTAN, 16 Ogos 2021 – Bertepatan dengan peranan sebagai penghubung antara universiti, masyarakat dan industri, Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat (PJIM), Jabatan Pembangunan Graduan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama UMP Holdings, Persatuan Kontraktor Melayu Malaysia (PKMM), Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia, Pahang (CIDB) dan Pusat Khidmat Kontraktor Pahang (PKK) menganjurkan Forum Webinar Siri Bicara Profesional – COVID-19 Talian Hayat untuk Kontraktor.