Model Keju Swiss panduan kekang penularan COVID-19 - Norhidayah, Abdull (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kerajaan sentiasa konsisten membendung penularan dan menamatkan pandemik Covid-19 di Malaysia. Jika gagal, negara berisiko berhadapan keruntuhan sistem kesihatan.