Ubah persepsi terhadap kerjaya jurutera - Ts. Rozainah Ibrahim - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
PEKAN, 27 Jun 2021 – Mengikuti pengajian program kejuruteraan di institusi pengajian tinggi (IPT) tidak bermakna pelajar akan menjadi jurutera semata-mata.