Kolaborasi UMP dalam buku Paya Besar, Menyingkap Silam dan Mendepani Masa Hadapan - Muhammad Azli, Shukri (2021)
PUTRAJAYA, 28 Jun 2021 – Baru-baru ini telah berlangsungnya sesi wawancara bersama Menteri Besar Pahang, Yang Amat Berhormat Dato’ Sri Wan Rosdy Wan Ismail untuk penyediaan buku Paya Besar, Menyingkap Silam, Mendepani Masa Hadapan di Pejabat Timbalan Menteri Kewangan II, Kementerian Kewangan Malaysia.