DEMAEX SIM Simulator inovasi terbaharu Dr. Lee Chia Kuang - Hafizatulazlin, Abdul Aziz; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
GAMBANG, 15 Jun 2021 - DEMAEX-SIM atau dikenali sebagai DEMATEL EXCEL Simulator adalah inovasi terbaharu daripada penyelidik dan pensyarah kanan, Fakulti Pengurusan Industri, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Lee Chia Kuang, 36 tahun.