Pemimpin pendapat perlu diberi peranan dalam organisasi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 15 Jun 2021- Peranan yang dimainkan pemimpin pendapat (opinion leader) mempunyai impak yang besar terhadap pembangunan universiti yang boleh disebarkan menggunakan komunikasi secara lisan dan bukan lisan. Secara tidak langsung ia akan dapat merangsang pembangunan universiti dan menggalakkan penyertaan komuniti dalam dan luar universiti melalui peranan pemimpin pendapat ini.