Bagaimana sepatutnya Ordinan Darurat dimansuh - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
PADA 26 Julai 2021 bermulalah sidang Mesyuarat Khas Penggal ke-3 Parlimen ke-14. Dalam sidang itu, dikhabarkan bahawa semua ordinan selepas proklamasi darurat diisytiharkan pada 11 Januari 2021 telah terlebih dahulu dibatalkan oleh Jemaah Menteri pada 21 Julai 2021.