Menyelusuri teknologi di dalam kenderaan swa-pandu masa hadapan. Bersediakan kita menghadapinya - Muhammad Aizzat, Zakaria (2021)
Kenderaan swa-pandu mempunyai potensi yang besar untuk merevolusikan bidang pengangkutan dan logistik. Apabila disebut revolusi, ia bermaksud semuanya akan dilakukan secara berbeza berbanding norma kebiasaan kenderaan biasa. Kenderaan ini mempunyai ciri yang rumit dan canggih yang membolehkan kenderaan ini bergerak sendiri tanpa bantuan pemandu dari satu tempat ke satu tempat.