Darurat: Memahami Jawatankuasa Khas Dan Fokusnya - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Semalam, Pejabat Perdana Menteri (PMO) mengumumkan pelantikan 19 ahli jawatankuasa khas bebas darurat 2021 selepas diperkenankan Yang Di-pertuan Agong. Jawatankuasa khas bebas darurat itu ditubuhkan mengikut seksyen 2 ordinan darurat (kuasa-kuasa perlu) 2021. Untuk itu kita akan bersama, Pakar Perlembagaan, Datuk Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Hussain