Penerbit UMP rai Sidang Editor Jurnal - Safriza, Baharuddin (2021)
PEKAN, 31 Mac 2021 - Buat julung kalinya, Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Majlis Aspirasi Sidang Editor Jurnal di Eksekutif Lounge, Perpustakaan UMP, Pekan. bagi meraikan dan menghargai para Editor yang bertungkus-lumus dalam memastikan jurnal UMP kekal dan diterbitkan secara berterusan.