Profesor Madya Ts. Dr. Norhayati cipta proses rawatan air menggunakan resin - Hafizatulazlin, Abdul Aziz; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
GAMBANG, 6 April 2021 - Penyelidik dan Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Madya Ts. Dr. Norhayati Abdullah, 42, telah menjalankan penyelidikan mengenai proses rawatan air menggunakan resin.