Sasar tingkat pengeluaran nanas - Nik Amirulmu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
Kerajaan menyasarkan untuk meningkatkan pengeluaran hasil nanas negara terutama jenis MD2 bagi menampung permintaan tinggi dalam pasaran tempatan dan eksport.