Belon hitam - Nurjannah, Salim (Pejabat Naib Canselor, 2021)
‘Funfair’ atau pesta riang ria merupakan salah satu tempat yang paling digemari dalam kalangan kanak-kanak. Tidak terkecuali bagi Amir, dia juga turut suka pergi ke pesta riang ria. Ibu bapanya telah berjanji untuk membawa Amir ke pesta riang ria pada malam minggu nanti.