Kurangkan kerosakan jalan - Mohd Rosli, Hainin; Nur lzzi, Md Yusoff (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
PEMBENTUKAN lubang jalan sering berlaku ketika tempoh hujan lebat kerana air menyusup ke dalam permukaan campuran asfalt melalui retakan lalu melembutkan lapisan asas berbutir.