Usah pandang ringan bahaya memandu dalam banjir - Mohd Rosli, Hainin; Nur Izzi, Md. Yusoff (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Hujan lebat berterusan awal tahun ini menyaksikan beberapa negeri dilanda banjir. Bencana alam ini merosakkan harta benda, menyebabkan kehilangan nyawa dan kita terputus hubungan kerana jalan raya ditenggelami air.