Dr. Lee Chia Kuang cipta perisian baharu Dematel Digraph - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
Penyelidik dari Fakulti Pengurusan Industri (FPI), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Lee Chia Kuang, 35, telah mencipta perisian baharu iaitu Dematel Digraph.