Aplikasi Teknologi Pediatrik dalam kejuruteraan bioperubatan bidang yang perlu diterokai - Mohd Azrul Hisham, Mohd Adib (2021)
Perkembangan era sains dan teknologi hari ini amat menakjubkan. Setiap hari kita dapat lihat ada sahaja alat-alat dan hasil rekaan baharu yang dicipta oleh penyelidik dan saintis dari luar negara. Penciptaan alatan tersebut semuanya menggunakan perisian teknologi tercanggih dan terkini.