Teruskan norma baharu sementara vaksin tiba - Ahmad Mahfuz, Gazali; Muhammad Ashraf, Fauzi (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Pada 10 November lalu, kita menerima berita gembira vaksin pertama COVlD-19 berjaya mencegah wabak itu daripada 90 peratus sukarelawan terbabit fasa tiga ujian klinikal.