Ayuh panjangkan langkahmu - Hadijah, Ahmad (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Pengalaman menuntut ilmu di menara gading adalah sesuatu yang tidak ternilai dalam mengajar seseorang menjadi lebih manusiawi dengan pertimbangan bersandarkan ilmu.