Manfaatkan teknologi kesan kebocoran paip dalam masa 1 minit - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
PEKAN, 12 November 2020 – Masalah kebocoran paip, kecurian air dan sebagainya ketika pengagihan air kepada pengguna sering berlaku.