Keselamatan, kehidupan ekonomi dan ketenteraman awam tanggungjawab YDP Agong - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2020)
Tanggal 13 Oktober 2020 menjadi buah mulut rakyat Malaysia bahkan ada ternanti-nanti untuk melihat senarai nama ahli Dewan Rakyat yang beralih sokongan kepada Dato' Seri Anwar Ibrahim.