Bersama mendepani pendigitalan kampus - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Pekan, 6 November 2020 - Universiti perlu membuat persediaan secara komprehensif di era revolusi digital untuk terus kekal berdaya saing dan merancakkan kemajuan serta mencorakkan kegemilangan dalam landskap pendidikan negara.