Inspirasi SUARA UMP III lancar 4 buah buku - Safriza, Baharuddin (2020)
PEKAN, 28 Oktober 2020 – Pejabat SUARA Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menerbitkan empat buah buku baharu terbitannya berjudul Kembara PhD, Reinforced Concrete Design, Fires and Explotions – Managing Process Safety dan Capstone Project – Guideline for Undergraduate Civil Engineering Courses.