Tan Sri Dato’ Sri Abdul Aziz Abdul Rahman dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2020)
Pekan, 26 Oktober 2020 - Tan Sri Dato’ Sri Abdul Aziz Abdul Rahman dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang baharu selama tiga tahun berkuat kuasa mulai 19 Oktober 2020 hingga 18 Oktober 2023.