UMP salur RM100 kepada penuntut terkesan penangguhan - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
KUANTAN: Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyalurkan RM100 kepada penuntut yang terkesan susulan penangguhan pendaftaran kemasukan secara fizikal.