COVID-19 dan perubahan iklim dunia, siapakah pembunuh sebenar - Azizul Helmi, Sofian (2020)
Pelitup muka kini sudah menjadi sebahagian daripada ‘fesyen’ norma baharu setelah pengumuman oleh Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob yang mewajibkan penggunaan pelitup muka di tempat awam bermula 1 Ogos 2020 berikutan penambahan kluster COVID-19 yang baharu.