Ts. Dr. Norashikin hasilkan produk penjagaaan diri dan kebersihan jenama Aureiz yang selamat - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Kuantan, 21 September 2020 - Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ts. Dr. Norashikin Mohd Zain yang mempunyai pengalaman dalam penyelidikan lebih sepuluh tahun di universiti berjaya menghasilkan tiga produk berkaitan penjagaan diri dan kebersihan dari bahan-bahan yang selamat iaitu pencuci tangan antimikrob, pembersih badan antimikrob dan semburan pembersih ruang antimikrob.