Pejabat SUARA UMP sumbang 63 buah buku ke Perpustakaan UMP - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2020)
Pekan, 26 Ogos 2020 - Bagi membangkitkan momentum sambutan Hari Kebangsaan sempena kemerdekaan ke-63, Pejabat SUARA Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menyumbangkan sebanyak 63 buah buku terbitannya kepada Perpustakaan UMP.