Jangan pijak negara sendiri - Hasnah, Hussiin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Ungkapan 'demi agama, bangsa dan negara' kerap disebut rakyat Malaysia. Persoalannya, apakah kita faham makna di sebalik ungkapan itu?